Tentang Kami

ACADS ENGINEERING (M) Sdn Bhd didaftarkan pada tahun 2018, yang sebelumnya dinamakan sebagai ACADS ENGINEERING.

Syarikat kami terutamanya dalam perniagaan bekalan peralatan Gas dan penyelesaian lengkap untuk industri OIL & GAS. Kami secara aktif bekerjasama dengan pelanggan kami untuk memberikan penyelesaian terbaik bagi pasaran

Segmen pasaran yang kami liputi adalah:

Domestik
ACADS LogoKami membekalkan pasaran domestik dengan pengatur tekanan rendah. Kami juga menawarkan set kuncir yang merangkumi kuncir, couplings dan injap periksa belakang. ACADS juga menyediakan kelengkapan pengatur dalam kapasiti yang berbeza untuk memenuhi pelbagai keperluan.

Komersial
Kami menyediakan alat pengesan gas dan pengatur untuk lokasi komersial seperti hotel, restoran dan pusat membeli-belah. Kami juga menyediakan injap gas untuk kegunaan komersial serta hos fleksibel dan kelengkapan tangki.

Perindustrian-LPG
Untuk Industri LPG, ACADS membekalkan kelengkapan tangki pukal LPG yang merangkumi injap bebola terapung, injap bebola trunnion dan injap globe gas. Selain alat kelengkapan dan aksesori, kami juga menyediakan pelanggan dengan alat penguap LPG, pertukaran automatik wap & cecair serta sistem telemetri.

Perindustrian-Gas Train
Kami menawarkan semua peralatan teras yang diperlukan untuk kereta api gas. Produk-produk ini merangkumi injap, penapis gas dan meter. Kami juga menyediakan sistem kawalan pembakar serta alat pengukur tekanan, suis tekanan, dan pengatur tekanan.

Perindustrian-Stesen Pemeteran Pengatur (RMS)
Kami membekalkan stesen pemeteran pengatur (RMS) dengan pengatur, injap, meter gas dan EVC. Kami juga menyediakan flow komputer serta alat pengukur, injap pelepasan dan penapis.

Perindustrian-LNG
Untuk industri LNG, kami menyediakan sistem telemetri. ACADS juga menawarkan tangki LNG seperti tangki treler LNG, tangki menegak LNG dan tangki LNG ISO. Kami juga menyediakan LNG Micro Bulk untuk konsumsi kecil serta penyelesaian LNG automatik.

Minyak & Gas- Darat dan Luar Pesisir
Kami menawarkan pelbagai jenis injap minyak dan gas, pengatur gas dan injap paksi.

Kami secara aktif melibatkan pengeluar tempatan & asing untuk memberikan penyelesaian lengkap kepada pelanggan di Malaysia & kawasan ASEAN.

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai produk atau pengeluar kami,sila lawati saluran Youtube kami.

Jenis Produk:

- Pengatur Gas

- Injap Gas

- Injap Keselamatan Gas

- Magnetizer

- Produk Inovatif

- Injap Utiliti

- Penapis Gas

- Kelengkapan Tangki Pukal

- Meter Gas

- Kereta Api Gas

- Sistem Telemetri

- Aksesori LPG

- Sistem Keselamatan Gas