Rotarex SRG - Jerman 

80+ TAHUN LPG INOVATIF DAN KEJAAYAN PROPANE


Rotarex SRG - logoRotarex SRG mempunyai sejarah panjang dalam membangunkan injap LPG / propana, pengatur LPG / propana dan alat pengukur tahap yang menyelesaikan cabaran pelanggan sebenar dan telah menginovasikan cara kerja baru.

Kami mencipta banyak kemajuan teknologi yang telah membantu mengubah keselamatan dan produktiviti LPG / propana, seperti injap dan pengatur jenis klip, peranti berhenti mengisi 80% dan OPD. Terkini, kami sedang perintis peralihan ke penyelesaian digital yang akan meningkatkan keselamatan dan kemudahan.

Digabungkan dengan 90 tahun pengalaman sektor LPG / propana, pasukan jurutera bertaraf dunia dan sumber R&D yang besar dari syarikat induk kami Rotarex, penyedia peralatan gas terkemuka di dunia, kami mempunyai pengetahuan, skala dan infrastruktur yang tiada tandingan bagi menghasilkan peralatan gas yang paling boleh dipercayai di dunia.

> Bakat kejuruteraan yang  teratas
> Skala dan infrastruktur yang termaju 
> Takungan pengetahuan dan pemindahan pengetahuan silang aplikasi

 

KUALITI SUPERIOR UNTUK KESELAMATAN DAN KEPERLUAN MAKSIMUM 

Produk Rotarex SRG mewakili tahap yang berkualiti tinggi - dan juga akan memberikan prestasi yang sangat boleh dipercayai, jangka hayat perkhidmatan yang lama dan tanpa masalah serta jumlah kos pemilikan yang lebih rendah.Produk kami akan menjalani ujian yang ketat, dan prestasinya diuji secara 100% sebelum meninggalkan kilang. Reka bentuknya yang canggih, bahan berkualiti terbaik dan pembuatan Jerman yang tepat memastikan prestasi yang diyakini dan boleh dipercayai.

> Keunggulan teknikal "Buatan Jerman"
> Semua produk akan melalui ujian prestasi secara 100%
> Prestasi yang sangat boleh dipercayai - walaupun dalam keadaan yang teruk
>Jangka hayat perkhidmatan lebih lama tanpa penyelenggaraan

Laman Syarikat: 

Rotarex SRG