Rotarex SRG - Jenis 483-2 - Injap Berbilang

Jenis Gas Sambungan Inlet  Sambungan Outlet  Sambungan Isian Lebar merentasi flat Bahan badan
LPG, Propana, Butana, Campuran Propana/Butana 

- ¾“ NGT

- 1” NGT

 - 0.885-14-NGO-LH-INT(CGA 510) 

- 1 3/4” ACME

1-3/4" - 6 ACME  
 - 36 mm 
Tembaga

Penerangan Produk:

- Injap SRG jenis 483 untuk pengeluaran wap direka untuk digunakan dalam bekas LPG ASME dengan luas permukaan hingga 50 kaki² (4,6m²) dan bekas DOT dengan kapasiti propana hingga 420 lbs (190kg). Injap menggabungkan sambungan perkhidmatan wap, injap pengisi periksa belakang, tolok tahap cecair tetap dan injap pelepasan tekanan.
- Injap servis wap mempunyai sambungan CGA 510 POL wanita dan injap tutup manual dengan gelang "O" berganda pada gelendong penutup untuk kebolehpercayaan maksimum.
- Injap pengisi mempunyai 'thread' tangan kanan ukuran 1 ¾ ACME dengan penutup pelindung anddilengkapi dengan cakera tempat duduk yang tahan lasak sebagai penutup utama yang disokong oleh injap cek balik logam ke logam untuk keselamatan tambahan.
- Tolok tahap cecair tetap dilengkung untuk memudahkan operasi. Panjang tiub berukuran sesuai dengan dimensi kapal dan tahap cairan yang diinginkan dan dibakar pada hujungnya untuk meminimumkan ludahan semasa operasi.
- Injap pelepasan tekanan boleh ditetapkan pada 250 PSIG (17,2bar) untuk bekas ASME dan 375 PSIG (26bar) untuk bekas DOT.
- Sesuai untuk tekanan reka bentuk hingga 25 bar dan suhu dari –20 ° C hingga 65 ° C. 
- Pilihan:

Injap dapat dibekalkan dengan kelenjar yang dapat ditanggalkan pada sambungan servis wap sehingga meterai dapat diganti semasa injap dalam keadaan berfungsi.

Bahan dan Piawaian:

- Injap dihasilkan sepenuhnya dari bahan tahan kakisan termasuk badan tembaga dan spring keluli tahan karat. ahan jenis getah telah dikembangkan khusus untuk digunakan dengan LPG dan dibuat sesuai dengan EN 549.