Rotarex SRG - Jenis 481-4 - Injap Fillstop

Sambungan Inlet Sambungan Outlet Lebar merentasi flat
 1 ¼“ NPT   1 ¾“ ACME   46 mm

Penerangan Produk:

- Injap pengisi pemeriksa semula dengan perhentian mengisi
- Dengan perhentian mengisi untuk mengelakkan pengisian berlebihan
- Dengan penutup plastik

- Injap pengisi pengasingan manual SRG jenis 481 direka untuk pengisian pantas tangki statik besar dan tangki simpanan domestik yang mengandungi LPG. 
- Injap dilengkapi dengan cakera tempat duduk yang tahan lasak sebagai penutup utama,disokong oleh injap penyemak semula logam ke logam untuk keselamatan tambahan. Penambahan injap bola yang dikendalikan secara manual di antara kedua dua penutupan pada model 481-420-1 dan 481-421-1 meningkatkan lagi keselamatan. 
- Apabila injap pengasingan manual dibuka, kedua-dua pemeriksaan belakang dibuka oleh aliran cecair dan ditutup secara automatik ketika aliran berhenti.
- Sesuai untuk tekanan reka bentuk hingga 25 bar dan suhu dari –20 ° C hingga + 65 ° C.
-Sebagai standard, injap dibekalkan dengan penutup skru yang terbuat dari plastik yang sukar dibentuk yang dapat menahan tekanan tangki.Penutupnya mempunyai lug dengan lubang di tengahannya untuk mempermudahkan penggunaan wayar jelas gangguan dan meterai plumbum. 

Pilihan:
- Kunci penutup tersedia sebagai tambahan pilihan yang akan menghalang pembuangan penutup secara tidak sah dan
pengisian lanun.

Jenis 481-4_injap fillstop

Jenis 481-4_injap fillstop

Bahan dan Piawaian:

- Injap dihasilkan sepenuhnya dari bahan tahan kakisan termasuk badan tembaga dan spring keluli tahan karat. Bahan jenis getah telah dikembangkan khusus untuk digunakan dengan LPG dan dihasilkan dengan tegas sesuai dengan EN 549.