Pietro Fiorentini - FloWEB - Flow Komputer

FloWEB - Flow KomputerFlow Komputer FloWEB memperoleh data primer secara langsung dari alat pengukur aliran, sensor suhu, pemancar tekanan dan tekanan pembezaan, penganalisis ketumpatan dan gas untuk memantau dan mengendalikan loji proses tempatan yang berkaitan dengan sistem pengukuran aliran.

Ringkas, sangat dipercayai dan mudah dipasang dan digunakan, FloWEB telah dirancang khusus untuk memenuhi keperluan industri gas dan minyak yang sangat menuntut.

Senang untuk digunakan
Papan kekunci menu yang mudah digunakan menyediakan akses lengkap ke semua pemboleh ubah dan mempermudah konfigurasi.

Flow Komputer fleksibiliti tinggi
FloWEB menggabungkan pada masa yang sama turbin, lubang dan Flow Komputer ultrasonik.


Dokumen Produk Teknikal - FloWEB Flow Komputer

Pelayan WEB bersepadu
Interface pengguna web disematkan secara langsung di FloWEB dan memungkinkan pengguna untuk "melayari", melalui Internet / Intranet, untuk mengambil data pemeteran masa nyata dan laporan status, untuk memeriksa penggera, untuk melakukan diagnostik dan penyelenggaraan rutin serta-merta dan mudah operasi peningkatan perisian.

Kad Memori berkapasiti tinggi untuk penyimpanan data laporan dan log
Kad memori standard, berkapasiti tinggi, boleh ditanggalkan menyediakan ciri "pencetak maya" dan akses lengkap ke sejarah stesen pemeteran.

Komunikasi
Flow Komputer FloWEB menawarkan fleksibiliti komunikasi yang belum pernah terjadi sebelumnya kepada pengguna. Flow Komputer FloWEB interface dengan instrumen RTU, PLC, DCS dan 'pintar' vendor lain.

Pemancar pintar
Instrumen pintar dari banyak vendor disatukan dengan mudah menggunakan port bersepadu Smart. Protokol Hart kini tersedia bersama dengan beberapa versi fieldbus.

Keupayaan berbilang aliran
Flow Komputer FloWEB dapat melakukan aplikasi pemeteran pelbagai aliran dengan jenis meter aliran yang berbeza.

Piawaian umum disokong
AGA 3, 5, 7, 8 dan NX19
ISO 5167, 6976 dan 12213-3
API 1101, 2530,2534,2540