Pietro Fiorentini - Itali

Pietro Fiorentini adalah pengeluar Itali dengan kedudukan pasaran terkemuka di dunia dalam industri minyak dan gas.
Pietro-Fiorentini-kilang

Pietro Fiorentini mempunyai 70+ tahun dalam menghasilkan dan mengembangkan produknya.

Kami menuju ke arah kecemerlangan dengan kepastian komitmen.Orang yang tepat, pada masa yang tepat, di tempat yang tepat: inilah profil kami untuk pelanggan kami. Menyedari bahawa setiap perkhidmatan kami ingin menghasilkan keuntungan,kami menawarkan terlebih dahulu apa yang akan diminta, iaitu produk yang boleh dipercayai, idea pencahayaan, dan visi yang jelas tentang hari esok. 

Sejarah kami, yang selalu menuju ke masa depan, menjadikan kami kumpulan peneraju dalam pengeluaran perkhidmatan canggih untuk pengedaran dan eksploitasi gas asli, dengan 11 kemudahan di seluruh dunia.

Kami mampu menawarkan pelbagai jenis produksi mengenai elektronik dan pemeteran. Proses pembuatan, yang disediakan oleh teknik dan peralatan yang paling maju,telah memberikan kami pelbagai kelayakan.

Kami mendorong perubahan menerapkan teknologi yang paling moden dalam impian dan harapan generasi baru, dan mempromosikan pengembangan tenaga yang selamat dan bersih, dalam peningkatan berterusan untuk masa depan yang lebih baik.

Laman web syarikat:

Pietro Fiorentini