Oxford Flow - United Kingdom

KEJURUTERAAN YANG CANTIK, SEDERHANA DAN ANGGUN.

Oxford Flow mereka dan mengeluarkan peralatan kawalan tekanan inovatif menggunakan teknologi yang dibangunkan di Universiti Oxford.

Direka dengan elegan supaya lebih kecil dan lebih ringan daripada teknologi yang bersaing, injap pengurangan tekanan(PRV) dan pengatur tekanan gas milikan Oxford Flow dapat mengurangkan kos untuk industri tenaga, air dan pemprosesan dengan ketara.

Direka di Oxford dan dibina di UK 

KESEDERHANAAN YANG MENARIK
Ringkas, padat dan tepat. Reka bentuk revolusi Oxford Flow mengurangkan kos pemasangan dan operasi dan juga menawarkan jangka masa perkhidmatan yang boleh dipercayai bagi industri kritikal di seluruh dunia.

Kecekapan: 90% lebih ringan dan 50% lebih kecil daripada injap kawalan tradisional 

Kebolehpercayaan: reka bentuk omboh dengan laluan aliran tahan penyumbatan.

Prestasi: nisbah turun naik yang tinggi dengan penurunan sedikit. 

Dibangunkan di Makmal Osney Thermo-Fluid yang terkenal di dunia dan dihasilkan mengikut standard kualiti ISO, rangkaian produk kawalan aliran kami yang dipatenkan memberikan ketepatan dan prestasi yang lebih baik bahkan untuk aplikasi yang paling menuntut.

Kami membantu perniagaan global untuk meningkatkan prestasi dan mengekalkan margin mereka di pasaran yang sangat kompetitif. Memindahkan pengetahuan, teknologi dan inovasi merentasi pelbagai sektor dan aplikasi, semuanya megikut standard yang sama, adalah bagaimana kita mencapai hasil yang luar biasa. 
Bekerja sama dengan pelanggan dalam industri minyak dan gas, air dan proses, kami membuat penyelesaian kawalan aliran yang mengubah permainan untuk setiap aplikasi. Aplikasi berbeza-beza, tetapi tujuannya tetap sama: kecekapan, kebolehpercayaan dan prestasi meningkatkan keuntungan.

 

AIR


Mengurangkan kebocoran dengan kawalan tekanan yang kuat dan tepat. Kami menawarkan senjata baru untuk pengurus rangkaian untuk mengatasi kebocoran dan menang.

GAS


Kawalan yang teratur dan boleh dipercayai untuk pengedaran dan penghantaran gas. Reka bentuk berintegriti tinggi membolehkan aplikasi tekanan tinggi berpuas hati dengan jejak peralatan yang minimum.

MARIN


Ketahanan terhadap kakisan dan peronggaan menjadikan produk kawalan tekanan dan aliran kami boleh dipercayai walaupun di persekitaran laut yang paling menuntut.

MINYAK & GAS


Produktiviti dan keserbabolehan di lokasi yang melampau. Kami menawarkan kepakaran dan penyelesaian untuk menangani persekitaran yang paling sukar.

PEMPROSESAN 


Aliran berterusan dan tidak terganggu untuk industri pemprosesan. Untuk stim, media yang korosif atau pengendalian gas untuk aplikasi pembuatan.

TENAGA


Permintaan tinggi, prestasi tekanan tinggi. Sesuai untuk pengendalian gas bahan api, wap dan air, peralatan kuasa kita sangat sesuai untuk aplikasi tenaga.

PERKHIDMATAN PEMBINAAN 


Tenaga minimum, ruang berkurang, kebolehpercayaan maksimum. Peralatan kawalan tekanan dan aliran milikan Oxford Flow sangat sesuai untuk aplikasi perkhidmatan pembinaan. 

APLIKASI KHAS


Aplikasi yang kompleks dan pelbagaian diselesaikan dengan keanggunan dan kesederhanaan yang menyatukan.