Magnetizer - Pemaksimum Bahan Bakar Tahan Lasak

Peranti revolusioner yang meningkatkan kecekapan tenaga dan mengurangkan pengeluaran dari bahan bakar berasaskan karbon, menyumbang kepada dunia yang lebih hijau dan lebih baik.

 

MAGNETIZER® mengkondisikan bahan bakar berasaskan karbon sebelum digunakan. Molekul hidrokarbon mempunyai kecenderungan untuk berkelompok dan saling melekat. Teknologi MAGNETIZER® memisahkan molekul sebelum pembakaran. Molekul bahan bakar yang dipisahkan memungkinkan peningkatan molekul oksigen yang ketara sebelum pembakaran. Tindak balas ini, seterusnya, menghasilkan pembakaran bahan bakar yang lebih bersih dan kecekapan keseluruhan yang lebih tinggi dan penggunaan bahan bakar yang lebih rendah.

Ukuran: 1/2 "- 1 1/4" (diameter pipa) ukuran lebih besar atas permintaan

Negara Asal: Amerika Syarikat

Cara bekerja: MAGNETIZER® memberi tenaga, mengatur dan polarisasi molekul bahan api rawak dan berkelompok dengan memberikan momen dipol kekal, mengubah putaran elektron dan bentuk para-hidrogen isomerik hidrogen menjadi orto-hidrogen yang lebih mudah berubah (mudah terbakar), dan memberikan mereka sangat cas kuat dan fokus (positif atau negatif), yang memecah kelompok (hidrokarbon bersekutu) dan menyusun struktur molekulnya.

Keputusannya? Atom oksigen secara ionik menarik molekul hidrokarbon dan mewujudkan ikatan oksigen yang lebih baik dan pengoksidaan bahan api yang lebih baik.

Untuk hasil terbaik dalam penjimatan penggunaan gas, disarankan menggunakan 4 unit Magnetizer !!!

Magnetizer - Teknologi dalam Penjimatan Bahan Api - Bagaimana ia berfungsi


Magnetizer - Teknologi dalam Penjimatan Bahan Api - Aplikasi