Katsura Seiki - Jepun

Kilang Katsura SeikiSejak ditubuhkan di Tokyo pada tahun 1951, falsafah pengasas kami adalah "Menyumbang kepada pengembangan masyarakat manusia sambil mengejar kebahagiaan rakan kongsi secara material dan rohani". Syarikat kami telah menyediakan pelbagai peralatan dan sistem gas secara berterusan nagi memberikan keselamatan gas, menjimatkan tenaga dan mengurangkan CO2.

Selama bertahun, kumpulan KATSURA telah mengembangkan dan menyediakan alat bekalan dan keselamatan yang penting untuk tenaga gas, dan peralatan pembakaran untuk penggunaan industri, komersial dan pertanian / laut, serta perisian yang berkaitan dengan konsep pengurusan yang konsisten iaitu "Kami menghormati individu dan mencapai kebahagiaan bersama ”. "Kami menawarkan mindset perkhidmatan terbaik di dunia." dan "Kami selalu menawarkan cara terbaik untuk semua tugas dan selalu mencari penambahbaikan."

Penyelesaian masalah persekitaran global adalah salah satu masalah utama bagi umat manusia sekarang. Kami memandang serius terhadap masalah ini dan cabaran untuk mengembangkan produk, teknologi dan perkhidmatan canggih, yang dapat memungkinkan penurunan pemanasan global dan pemuliharaan persekitaran global, dan menyumbang kepada kemajuan sains dan teknologi dan peningkatan kehidupan bagi umat manusia.

Katsura Seiki - logo

Laman syarikat: