Gnali Bocia - Itali

GNALI BOCIA, sebuah syarikat yang telah diasaskan oleh saudara Gnali pada akhir tahun 70an, yang memfokuskan pada pengeluaran pengatur, paip dan kelengkapan untuk LPG, gas teknikal dan air.

Sebagai sumber pengalaman panjang di sektor ini yang juga menpunyai pengetahuan, syarikat ini merupakan titikan rujukan penting dalam segmen pasarannya pada peringkat nasional dan juga antarabangsa. Pengembangan pelbagai item yang berterusan dan dihargai membolehkan syarikat ini menawarkan pakej produk lengkap kepada pelanggan yang sesuai untuk memenuhi keperluan pelbagai pasaran.

Perhatian khusus akan diberikan kepada kualiti produk yang dibuat sesuai dengan pelbagai piawaian antarabangsa, dan diketengahkan oleh pensijilan syarikat ISO 9001.

Piawaian kualiti yang tinggi dan usaha berterusan untuk mengoptimumkan nilai wang, telah memastikan syarikat Gnali Bocia sentiasa terlibat dalam pelaburan teknologi dan manusia bagi menggabungkan kedudukannya, memuaskan pelanggannya dan meletakkan asas baru untuk masa depan. 

Gnali Bocia - logo