Flow Meter Group (FMG) - Belanda 

FMG adalah syarikat kejuruteraan / pembuatan yang mengkhususkan kepada pengembangan dan pengeluaran sistem pengukuran tenaga dan gas. Terletak di Belanda, FMG telah menghasilkan pelbagai meter gas putar dan turbin, alat penukaran isipadu, meter induk dan bangku penentukuran.


Ciri-ciri produk yang unik termasuk diagnosis diri dan pencegahan gangguan. Semua produk dan perkhidmatan diperakui oleh NMi Belanda dan mematuhi arahan EU dan / atau OIML terkini.

FMG - logo

Meter Gas 

FMG menawarkan pelbagai jenis meter gas mulai dari kadar aliran sangat kecil (100 dm3 / j) hingga laju aliran sangat besar (40.000 m3 / j) dan tekanan dari atmosfera hingga 100 bar (1440 psi). Semua meter FMG mematuhi standard keselamatan dan metrologi antarabangsa. Meter yang ditetapkan untuk penggunaan fiskal telah diuji, diperakui dan diluluskan oleh Institut Metrologi Belanda NMi.

FMG telah menambahkan ciri tambahan pada meter dari segi peningkatan ketepatan, perlindungan dari manipulasi, peningkatan jangkauan dan prestasi yang unggul supaya dapat melampaui keperluan minimum standard yang ada.

 

Laman Syarikat: 

Flow Meter Group

Semua Meter Gas FMG mempunyai pensijilan NMIM daripada SIRIM dan juga diperakui oleh NMI International.

FMG Gas Meters are NMIM certified by SIRIM

NMI International